Головна » Події.Факти » Боєприпасів і продовольства в окупантів – на три дні. В бій кидають курсантів

Боєприпасів і продовольства в окупантів – на три дні. В бій кидають курсантів

Як повідомляє Генерального штабу ЗСУ, окупаційні війська, що діють на території України, відчувають гостру потребу в ремонті та відновленні пошкодженого озброєння і військової техніки. За наявною інформацією, у зв’язку з відсутністю надходжень комплектуючих іноземного виробництва, призупинена робота підприємств корпорації “Уралзавод” та Челябинського тракторного заводу. Зазначені підприємства спеціалізуються на виготовленні та ремонті танків, а також іншої броньованої техніки для потреб збройних сил російської федерації.

За даними Defense Express, командування збройних сил країни-агресора продовжує залучати курсантів вищих військових навчальних закладів для війни проти України, формально – для набуття практики застосування в бойових умовах.

Відомо, що росіяни уже сформували два артилерійські дивізіони із викладачів та курсантів “Михайловской военной артилерийской академии”. Цей контингент уже вибув для бойових дій проти ЗСУ, ротація запланована після 10 квітня цього року. Звісно, якщо “утилізація” цих двох артидивізіонів силами Збройних Сил України не відбудеться раніше.

За інформацією Генштабу ЗСУ, українські війська відрізали логістичні можливості окупантів і тепер у путінців запасів палива, боєприпасів та продовольства залишилось не більше ніж на три дні.

1 Бал2 Бали3 Бали4 Бали5 Балів (Немає рейтингу)
Loading...
Переглядів: 398

Залишити відгук

adminarmyua@ukr.net | © 2014-2020 ARMYUA
Повне (часткове) використання матеріалів дозволяється за умови наявності прямого гіперпосилання на адресу матеріалу на сайті armyua.com.ua